FOOD MATTERZ

FOOD MATTERZ Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 364 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food Matterz. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 10:52 50 min te laat, bezorger zei ook al dat ze niks aan het doen waren. Broodje met kip/avocado gehad. Dit de derde keer dat er maar 1/2 kleine stukjes kip erop zaten en dat voor 8 euro. Oplichters
8 mei 2022 om 12:43 Eten was best prima, maar er werd aangegeven dat het 22 minuten zou duren maar het werd 55 minuten zonder het te laten weten slechte service. Bezorger was vriendelijk.
19 apr 2022 om 13:46 Amazing, like always!
13 apr 2022 om 17:21 Heerlijke cheesecake! Cappucino met gewone melk was goed, weer veel beter dan met sproutmilk naar mijn mening
8 apr 2022 om 18:38 Verkeerde bestelling geleverd. Gemeld bij thuisbezorgd, maar vervolgens niets over gehoord.
26 mrt 2022 om 14:00 Smakelijke bowl
26 mrt 2022 om 13:51 Het is lekker maar wel erg duur. Ik had een smoothie die wel echt vers was, maar m'n vriend had er eentje uit een kleiner flesje (sunny orange?). Dat was wel een dikke tegenvaller qua versheid en hoeveelheid. Tosti lekker, maar eigenlijk te duur.
14 feb 2022 om 14:15 Goed eten net als in het café. vond alleen de bereiding/bezorgtijd wel erg lang!
23 jan 2022 om 17:35 Het was lekker maar wel echt te weinig voor wat je er voor betaalt. Ik had de breakfast en dat kosten me incl. bezorgkosten bijna 17 euro. Wat ik kreeg: 1 sneetje brood met Parma, bekertje yoghurt met beetje granola en thee. Was het mij niet waard!
22 jan 2022 om 13:34 Food was delicious, delivery time was unexpectedly long..
21 jan 2022 om 22:39 Top
16 jan 2022 om 15:39 Jammer dat je geen normale koffie meer kunt bestellen met gewone melk. Ik vind de kwaliteit vh eten goed maar de bezorgtijd te lang, naar mijn idee kan dit beter worden georganiseerd. Daar weegt de kwaliteit vh eten niet tegenop.